kengkawan

Khamis, Februari 11

FB oh FB

Salam temanku...

Semenjak fb bertukar wajah ni,mmg betul2 x keruan..poning kepala ni haa..
mmg x best..asyik menggong jer...duk tunjuk status lama...
aku ni mana leh x berFB klu kt opis ni...boring tahap dewa kayangan dah..hehe
En somiku ckp cam FB ni cam nyawa aku dah...hahaha...
Bukan pe,aku ni sorang je ppuan kt opis ni..mmg boring x yah ckp la..nk menyembang
dgn sapa...jadi teman2 di RH n FB lah tempat aku berborak di internet...

Sejak kenal kawan2 di RH,aku makin ramai kawan di FB..so sonok lah klu nk FB tu..
wpon mmg x penah bertemu tp kami rasa cam rapat jer...betul teman2 ku???...BETULLL..

Td br jer sertai contest kt FB...kt profile MA & BABY...
sapa lom join jom lah kita meriah kannya...jom vote dania kt SINI  just klik 'LIKE'
                                                :
                                                :
                                                :
                                                :
                                                :




6 ulasan:

Amyna berkata...

Ya BETUL wahai teman alam maya ku.. sama² kita caring & sharing...hikss!!

Naimatul Hafizah Nor Rodin berkata...

fiza dah lama tak berfb, kak. buka, tapi tak dan nk teruskan. busy je skrg ni....

isma berkata...

amyna...btk tu..muahh kit..hehe

fiza...x pe..uruskan keje penting dulu..cam akak ni klu duk pon x dan gak..hehe

sue79 berkata...

ye betul tu.. ku pun klu takde teman2 kat fb n RH ni, boleh maut arr.. takde sesape nak ajak sembang..
lama2 boleh masuk tanjung arrr.. dahla somi selalu balik lambat, jiran2 pulak tak meriah huhuhu...

saSha a.K.a MumYalya berkata...

sis..
samalah kita ni..tak suka lah layout fb yg baru tu..ntah hape2..penin je kan?aduhai..
btw,gudluck dgn contest tu..nnti i vote :)

isma berkata...

sue...sama la isma..jiran2 pon x besh..sonok dpt kwn2 cam korang..memahami..;p

sasha..skrg dh ok kit..memula ri tu cam menggong jer..vote jgn x vote..hehe